Телефоните Poco са сравнително неизвестни на нашите ширини, но това

...
Телефоните Poco са сравнително неизвестни на нашите ширини, но това
Коментари Харесай

Новият Poco M3 - с огромна батерия и миниатюрна цена

Телефоните Poco са относително незнайни на нашите ширини, само че това надали ще остане по този начин още дълго.

Доскоро дъщерната марка на Xiaomi оперираше под чадъра на известната китайска компания, предлагайки модели смарт телефони от ниския и междинния сегмент. Но в този момент Poco Global се обособява като обособен бранд.

Това надали ще промени тактиката на марката да основава налични и в същото време надеждни телефони, доказателство за което е новообявеният Poco M3, който идва тази седмица, в точния момент за Черния петък.
 Снимка 506792

Телефонът може да се похвали с 6.53-инчов Full HD+ екран с капковиден разрез за камерата и Gorilla Glass 3 покритие.

Моделът е оборудван със Snapdragon 662, основан по 11-нанометрова технология, към който има и графичен процесор Ardeno 610, само че пък липсва 5G модем.

Това несъмнено не е флагмански чипсет, само че не към това се стреми Poco M3.

Мястото за предпазване при базовия модел е 64GB, а оперативната памет е лимитирана до 4GB LPDDR4X.

На гърба на Poco M3 са ситуирани общо три камери, състоящи се от 48-мегапикселов основен датчик с бленда f/1.79, 2-мегапикселова макро леща и 2-мегапикселов датчик за дълбочина.
 Снимка 506794

По-интересна обаче е голямата батерия на телефона, която е с потенциал от цели 6000mAh. Тя може да бъде употребена и като пауърбанк за зареждане на други устройства, само че не по безжичен път, а посредством кабел.

Наличието на 3.5-милиметров жак за слушалки, страничният датчик за пръстов отпечатък и FM радио приемника са някои от спомагателни екстри на този много прелестен и наличен модел.
 Снимка 506793

А той в действителност е наличен - цената му в Европа е едвам 129 $ за хендсет с 64GB, а моделът със 128GB е единствено с 20 $ по-скъп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР