Телефони, вафли, безалкохолни и минерална вода са открити при обиските

...
Телефони, вафли, безалкохолни и минерална вода са открити при обиските
Коментари Харесай

Митьо Очите и Миню Стайков – под стража с телефони, вафли и салам

Телефони, вафли, безалкохолни и минерална вода са открити при обиските на задържаните Димитър Желязков-Очите и алкохолния необут Миню Стайков, оповестиха от прокуратурата. Двамата са арестувани месеци наред и лежат болничното заведение към пандиза в София поради разнообразни болести.

При обиска на Желязков е открит Айфон, оповестяват от прокуратурата.

" Желязков персонално извадил от колана на кръста си и го блъснал в земята, за да го унищожи ", написа в известието. В помещението " Реанимация ", където са Желязков и Стайков, са открити и 59 броя компакт диска, една карта за цифрова телевизия и разтегателен колан.

Желязков е обвинен за общо 10 закононарушения, измежду които управление на незаконна група за рекет и изнудване, закани, палежи и разпространяване на опиати. Той бе екстрадиран у нас от Турция в края на март и от този момент е в ареста.

В двамата са открити огромно количество хранителни артикули, оповестяват от прокуратурата. Намерени са десетки стекове с безалкохолни питиета, стекове с минерална вода, шоколади, вафли, десерти, салами, плодове и олио.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР