Телефони, кабели, специални колани, лекарства и още редица забранени предмети

...
Телефони, кабели, специални колани, лекарства и още редица забранени предмети
Коментари Харесай

Телефони, лекарства и забранени предмети са открити при обиск в килиите на Митьо Очите и Миню Стайков

Телефони, кабели, специфични колани, медикаменти и още редица неразрешени предмети са открити при обиск в болничното заведение на Софийския затвор. Това излиза наяве от известие на спецпрокуратурата.

В реанимацията, където са настанени Димитър Желязков и Миню Стайков, са открити и конфискувани 59 CD, карта за цифрова телевизия и 1 разтегателен колан. При обиск на Желязков е открит мобилен телефон, който той извадил от колана на кръста си и го блъснал в земята. В спалното помещение имало и десетки стекове с безалкохолни питиета, стекове с минерална вода, огромни количества пакетирани захарни произведения, салами, плодове, олио други малотрайни артикули.

Към момента на осъществяване на претърсването Миню Стайков към този момент е бил оповестил гладна стачка. В помещението са открити лекарства и хранителни добавки, за които не са издавани медицински предписания.

В долап, употребен от Димитър Желязков, са открити редица медикаменти, включително и добавка за сън. Само 8 от тях му били изписани.

В долап на Стайков с изключение на медикаменти имало и препарат за инсектициди.

В спално помещение, където бил Янко Ваташки, са открити телефон, машинка за подкастряне, 3 вентилатора, кафемелачка и слушалки.

За резултатите от осъществената инспекция в болничното заведение към Софийския затвор са известени министърът на правораздаването и основният прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР