Телефонен измамник, представящ се за главен комисар Красимир Стоилов, е

...
Телефонен измамник, представящ се за главен комисар Красимир Стоилов, е
Коментари Харесай

Внимание! Главен комисар Красимир Стоилов е измамник!

Телефонен лъжец, представящ се за основен комисар Красимир Стоилов, е един от участниците в незаконна група за телефонни измами във Варна. Това откри преди малко репортерска инспекция на „ Днес+ ”, която тече и сега.

Възрастна жена се размина на косъм от опасността да стане следващата жертва на телефонна машинация. Засега е открито, че чужд е позвънил на стационарния й телефон и се показал за лице от Министерство на вътрешните работи. Предоставил е на дамата телефонен номер с настойчивата молба да се обади неотложно, защото би трябвало да спомага на органите на реда в издирването на рисков нарушител.

Жената се подчинила и чула в слушалката насреща заповед – незабавно да събере всичките налични пари у дома, плюс банковите си спестявания. До броени минути ще й бъдело обявено по какъв начин да ги съобщи на органите на реда, които сега провеждали акция по залавянето точно на...телефонни измамници. В случай на опозиция – предизвестил я вторият събеседник – космат мъж с черни облекла ще позвъни всеки миг на вратата й и тогава полицията няма да може да реагира толкоз бързо.

Въпреки първичния потрес, дамата въпреки всичко запазила хладнокръвие и тръшнала слушалката. Веднага позвънила на свои близки, те се притекли в дома й, с цел да я защитят. Скоро на всички излиза наяве, че в действителност става въпрос за измамници. За случая са известени органите на Министерство на вътрешните работи във Варна. От там предизвестяват жителите да бъдат бдителни и напомнят, че полицията в никакъв случай не търси подпомагане по телефона и при никакви условия не желае пари от жителите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР