Телефонът Finney от Sirin Labs е устройство, тясно свързано с

...
Телефонът Finney от Sirin Labs е устройство, тясно свързано с
Коментари Харесай

Ето така изглежда странния дизайн на блокчейн смартфона Finney, подкрепен от Лионел Меси

Телефонът Finney от Sirin Labs е устройство, тясно обвързвано с блокчейн и криптовалутите, която има огромен късмет да бъде цялостна с машинация, само че по някакъв метод компанията е предиздвикала Лионел Меси да го поддържа.Сега Sirin Labs демонстрира за първи път външния дизайн на Finney и за следващ път той наподобява необичайно. На пръв взор устройството наподобява много обикновено, до момента в който не осъзнаете, че телефонът има горни и долни рамки, само че към момента прибавя разрез, с цел да побере предната камера. След това на гърба има плъзгащ се панел, който демонстрира втори екран, само че какво тъкмо ще направи той е към момента малко неразбираемо.
Основната концепция е, че той ще бъде част от сигурните крипто транзакции, само че несъмнено, всяка концепция като тази, идваща от непотвърден източник, има наклонност да съдържа много измислици и не толкоз същинско наличие.



Sirin Labs разполага с бляскав видеоклип от 13 секунди на устройството, а неговият канал в YouTube има и 18-минутен видеоклип, показващ дизайна на телефона по разнообразни способи, само че може да забележите, че нито един видеоклип не демонстрира включен апарата. Изненадващо, макар че Sirin Labs събра 158 милиона $ финансиране, компанията даже не можеше да покаже софтуера във видеото. В разширения видеоклип има къс кадър на екран, обвързван с дънна платка, само че това е всичко.

Крайната цел на Finney е да работи с персонализирана версия на Android 8.1 , допълнена с „децентрализиран магазин за приложения“, което ни дава обезпокоително чувство, че това значи, че или съвсем няма да има естествени приложения, или ще забележим приложения, цялостни със злоумишлен програмен продукт. Извън това, устройството наподобява много крепко издигнато със Snapdragon 845, 6GB RAM, 128GB място за предпазване, 12-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера, 6-инчов екран и 3,280mAh батерия. Всичко за единствено 1000 $ … или в действителност колкото и SRN криптомонети да вършат 1000 $ сега на обработката на заплащането.

Sirin Labs възнамерява да стартира доставка през ноември , тъй че сигурно ще забележим телефона още веднъж, с цел да научим по какъв начин се развива всичко това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР