Телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак,

...
Телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак,
Коментари Харесай

Откриха трупа и на третото дете, изчезнало вчера край Дуранкулак

Телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак, са открити и разпознати, заяви кметът на Шабла Мариян Жечев. Момчетата са открити на към километър в южна посока от мястото на случая, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера на неохраняем плаж изчезнаха три деца от шабленското село Спасово. Четири деца на възраст сред 12 и 15 години към 13 часа влезнали в морето, само че единствено едно от тях излязло на брега, и то с цел да повика помощ. На мястото на случая дошъл спасителят от охраняемата зона, само че трите деца повече не са били видени в морето. Екипите на граничната полиция и региона за ръководство на Министерство на вътрешните работи в Шабла също не съумели да открият децата. По информация на кмета на село Спасово Андреан Симеонов, децата са били на плаж в къмпинг „ Космос " с родителите си.

От два дни в Крайморска Добруджа духа мощен североизточен вятър, който образува огромни талази в морето и прави плуването рисково, а тук-там и невероятно. На плажа на къмпинг „ Добруджа " в Шабла през вчерашния ден бе повдигнат червен байрак и летовниците не влизаха във водата. А през днешния ден мощният североизточен вятър продължи да духа.

Още четирима души са открити удавени в морето през последните два дни, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР