Телата на майка му, брат му и баба му са

...
Телата на майка му, брат му и баба му са
Коментари Харесай

Разтърсващи Нови Разкрития За Масовото Убийство В Нови Искър!

Телата на майка му, брат му и баба му са били открити под кревати, а от горната страна са били нахвърляни възглавници и одеяла. Трупът на бащата е бил прикрит под стълбището на къщата, затрупан с килим.

" Все още не сме наясно с претекстовете, не изключваме нито една от версиите, ревизира се психологичното положение на Георги, тъй като има налични данни, че той е имал проблеми и е посещавал психиатър. Когато е бил задържан е приказвал за МИ-6 и психотропни оръжия ", уточни Русинова.

Години наред семейство Ранови се бори за живота и здравето на Георги, излиза наяве от изявленията на майка му Ирена в обществените мрежи.

" Мисълта ми е в моите деца, тъй като всеки ден пострадвам за тях. Живота ми е низ от страдалчество към този момент 26 години. Минавам по пътя на пъкъла ден след ден, само че няма мощ, която да ме спре. Ще се боря, до момента в който мога ", написа във " Facebook " майката на Георги.

Снимка: Булфото

Георги бил с туберкулоза в финален етап и околните му събирали пари за лекуване. " Днес пратих сина си Георги Иванов Георгиев в болница. Просто не мога да опиша страданието си. Много е зле. Борих се с заболяването досега ", написа още тя.

Две седмици по-късно Ирена Ранова остава без приходи. " Днес ме редуцираха от програмата Независим живот. Без предизвестие, когато и двете ми деца лежаха в болница в София.. Никой не се интересува от болните в тази страна. Сега ще ходя по пътя на пъкъла всеки ден. Благодаря на държавна за разбирането към болните си деца в " Нови Искър ", споделя дамата в обществената мрежа.

Съседи описват, че фамилията живеело в компликации и ограничения. Никой от съседите не е схванал какво се случва на улица " Светлина ", в дома на семейство Ранови. До през вчерашния ден, когато полиция и военни отишли да търсят татко му.

Случаят разяснява и психологът Росен Йорданов. Според него не е наложително задържаният за всеобщото ликвидиране в " Нови Искър " да има психологични проблеми, макар жестокия метод на осъществяване на закононарушението.

" Пред проверяващите е бил много по-обстоятелствен, до момента в който пред психиатрите е бил с по-защитно, дефазивно държание. Полицаите са го хванали на мястото на престъплението и той е бил по-уплашен, по-късно възстановил възприятието си за надзор, станал е себесъхранителен и се е опитал да сформира проект. Вероятно той не е имал проект, сходни действия не се правят планувано ", сподели още психологът.

Росен Йорданов уточни, че от обстоятелствата се схваща, че родителите са се грижели добре за децата си. Той добави, че епилепсията може да е повлияла върху държанието и дейностите на 25-годишният мъж.

" Грешки от време на време се получават освен от липса на внимание, а и от старания за презадоволяване и прекалено внимание. Такива фамилии постоянно живеят насаме, изпитват позор поради заболяване на някое от децата, изключително когато е психологичен проблем. Общността не е подготвена да интегрира хора с сходен тип проблеми ", сподели Йорданов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР