ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелски документ, получен в понеделник,

...
ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелски документ, получен в понеделник,
Коментари Харесай

Документ излага обвинения срещу 12 служители на ООН, според които Израел е участвал в нападението на Хамас

ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелски документ, получен в понеделник, излага обвинявания против дузина чиновници на Организация на обединените нации, за които страната твърди, че са взели участие в нападението на Хамас през октомври. 7 нахлуване — потвърждавайки, че седем са нахлули на израелска територия, в това число двама, които са взели участие в отвличания.

Обвиненията против чиновници на организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци накараха западните страни да замразят средства, жизненоважни за тялото, което е избавителен пояс за обезверените палестинци в Газа. Организация на обединените нации уволни девет от 12-те упрекнати служащи и осъди „ отвратителните хипотетични дейности “ на членове на личния състав.

Обвиненията идват след години на напрежение сред Израел и организацията, известна като UNRWA, поради работата й в Газа, където в него работят към 13 000 души.

Въпреки филантропичната злополука, която се развива в обсадената територия - където войната на Израел против Хамас е разселила голямото болшинство от популацията и публични лица споделят,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР