Тел Авив — Някои от най-високопоставените крайнодесни политици в Израел

...
Тел Авив — Някои от най-високопоставените крайнодесни политици в Израел
Коментари Харесай

Крайнодесните в Израел нападат Байдън заради позицията на войната в Газа, докато Нетаняху обещава, че офанзивата срещу Рафа ще се случи

Тел Авив — Някои от най-високопоставените крайнодесни политици в Израел нападнаха в четвъртък президента Байдън, откакто той предизвести Белите Хаус може да задържи повече доставки на оръжия за израелската войска, в случай че стартира огромно сухопътно военно нахлуване против най-южния град в Газа Рафа.

Израелският ултранационалист, експлозивен министър на националната сигурност Итамар Бен-Гвир публикува кратко съобщение в обществените медии, в което се внушава, с емоджи със сърце, че въоръжената формация Хамас, с която Израел е във война от седем опустошителни месеци в Газа, хареса господин Байдън поради опасността му да задържи оръжията.

Парламентаристът Дан Илуз, народен представител от личната партия Ликуд на премиера Бенямин Нетаняху, сподели, че действието на американския водач „ освен заплашва Израел, само че целия свободен свят. "

Израелският президент Исак Херцог, считан за по-умерен политик, който не е член на крайнодясното съдружно държавно управление на Нетаняху, наподобява наказа своите по-к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР