Текущите ремонти и поддържането са възлагани по договори от държавата.

...
Текущите ремонти и поддържането са възлагани по договори от държавата.
Коментари Харесай

Бившата шефка на Автомагистрали: Дружеството трудно си е изкарвало хляба, не е било на хранилка

" Текущите поправки и поддържането са възлагани по контракти от страната. АПИ е държавата, нали по този начин? Когато „ Автомагистрали “, също едно от тези сдружения – може би и то „ бебе “, мога да кажа от първо лице, че това „ бебе “ много мъчно си е изкарвало хляба и не е било на хранилка и на прехрана. Ако не си свършиш възложената работа, получаваш наказания. Може да не получиш възнаграждение. “, сподели по Би Ти Ви Десислава Христова, някогашен шеф на „ Автомагистрали “. " Колко месеца изгубиха, за какво не направиха действителна проверка? ".

„ Срамувам се да чувам тези политици. Жалко е, че такива хора се допират до власт, изключително по този начин нареченият ни министър председател. Това, което разяснява, е позорно. Начинът на говорене демонстрира какъв брой са некомпетентни и ненаясно. Изобщо не знаят за какво са във властта “, сподели още Христова. Според нея не е редно да се приказва за български компании по този позорен метод. „ Никой не отглежда „ бебета “, безапелационна бе тя.

" На министър Рашков сме помогнали с безусловно всичко. Изнесоха купища документи, разпитвани сме 100 пъти и в последна сметка не виждаме никакви резултати. Когато някой ти разпореждат нещо и това е страната и ти си го извършил, в случай че тези компании са го изпълнили качествено и по метода по който е предоставено, би следвало да им се заплати ", сподели Христова. Според нея четворната коалиция изрично не желае битка с корупцията, " те са един Франкенщайн ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР