Текстовете върху тях са на вателуту, който е древен тамилски,

...
Текстовете върху тях са на вателуту, който е древен тамилски,
Коментари Харесай

Изумително: Съдбата На Всеки От Нас Е Записана, Но Вижте Само Къде!

Текстовете върху тях са на вателуту, който е античен тамилски, и единствено отдаден човек в този език и в тълкуването на астрологическите знаци – агатияр, може да ви каже какво ви чака в бъдеще и за какво ви се случва.За да прочетат вашия свитък, би трябвало да дадете пръстов отпечатък и точното време на раждането си. Понякога лишава към седмица, с цел да се открият вашите палмови листа в архива.

Твърди се, че палмовите свитъци са основани преди хилядолетия, а индивидът, който ги е записал, е имал достъп до световна информация. В тези свитъци са записани освен вашите имена, а и имената на вашите близки, както и главните събития е живота ви.

Всеки човек има по две палмови листа. Върху едното е записано последния му минал живот, кармата, която би трябвало да изкупи, и главните събития от сегашния му живот. Второ листо показва неговото бъдеще като дава съответни насоки за изчистването на неприятната карма, с цел да се радва на по-добър идващ живот.

Обикновено ориста на човек е ситно изписана върху едната страна на палмово листо и по-рядко върху двете. Там има данни за неговото последно прераждане, обстоятелства от сегашния му живот като име, дата на раждане, основни положения в астрологичната му карта, имена на майка, татко, съпрузи, сегашна житейска обстановка, специалност и така нататък

Съдържат се предсказания за бъдещето, за идващото прераждане, както и пояснения за кармата, причина за сегашните несгоди, само че също по този начин и лекове за облекчаването й. Тези лекове могат да включват поклонение в обозначени храмове, дарения на небогати хора, осъществяване на молитвени и очистителни ритуали от хиндуистки свещеници.

Въпреки че пръстовия отпечатък на всеки човек се счита за неповторим, в Наади Шастра се споделя, че пръстовите отпечатъци могат да се разделят на 108 типа и по тях да се разпознава ориста на индивида.

При колонизирането на Индия от британците част от свитъците са унищожени, а друга част са взети с комерсиална цел и са продавани на доста места по света. Палмовите листа са сортирани по отношение на пръстовия отпечатък, датата и часа на раждане. Казва се, че те са към 110 милиона, само че истината е, че никой не знае какъв брой са в действителност, както и по какъв начин са се появили.

В архива се пазят свитъци за ориста на хора, родени до 2050 година. За хората, родени след тази година, няма информация, тъй като се има вяра, че те ще са потомство с доста по-силна вътрешен глас, които няма да имат потребност от астрология и други форми за предсказания, тъй като сами ще могат да плануват бъдещето си.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР