Текстилната компания Йорг 2915 избра екологично чистата енергия на ЕНЕРГО-ПРО

...
Текстилната компания Йорг 2915 избра екологично чистата енергия на ЕНЕРГО-ПРО
Коментари Харесай

Текстилната компания Йорг 2915 избра екологично чистата енергия

Текстилната компания Йорг 2915 избра екологично чистата сила на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги 

От 01.08.2019 година, компания Йорг 2915 ООД, профилирана в производството и търговията с висококачествени мъжки, дамски и детски чорапи, употребява 100% екологично чиста електрическа сила в своите индустриални и административни здания. Удостоверението за зелена сила беше връчено през септември на госпожа Иглика Йоргова, съсобственик и шеф, от Богомил Недевски, Началник отдел Продажби на основни клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Йорг 2915 e разпознаваемо име в текстилния отрасъл. Стартирала своя бизнес през 1999 година като дребна фамилна компания, работеща по поръчки на задгранични дизайнери, през днешния ден компанията има две лични марки чорапи, основани в България – Pirin Hill Socks и спортния бранд Try to fly. Младият екип на русенската компания черпи своето ентусиазъм от естествената хубост на българската природа, употребява нейните живи форми и цветови комбинации в дизайнерските си модели. Със закупуването на сила, създадена от възобновими източници, компания Йорг 2915 ООД показва желанието си да бъде деен съидейник и сътрудник на енергийния търговец в устрема към по-чиста и красива околна среда.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР