Тексаският университет в Остин може да се похвали с нов

...
Тексаският университет в Остин може да се похвали с нов
Коментари Харесай

Матю Макконъхи стана професор в университета в Остин, Тексас

Тексаският университет в Остин може да се похвали с нов извънредно прочут учител – носителят на “Оскар” Матю Макконъхи публично стана професор във висшето образователно заведение, съобщи Си Ен Ен.

Решението на управата на университета единствено официализира позицията на световноизвестния артист, защото Макконъхи от години води курсове за студенти там.
Кейт Бланшет и Матю Макконахи победиха в категориите за най-хубава актриса и най-хубав артист Вижте конкуренцията, която двамата съумяха да преодолеят
“Горди сме да обявим, че проф. Макконъхи публично се причислява към нашият екип. Матю доста държи на нашето учебно заведение и на студентите и сме извънредно щастливи, че отделя от времето и гения си, с цел да образова идващото потомство иноватори и водачи в медиите”, написа в формалното известие на университета.

До момента Макконъхи преподаваше курс по продуциране с името “От сюжета до екрана” дружно с негов сътрудник режисьор. Сега предметът е оставен напълно в ръцете на артиста.

“Това е образователният час, който си мечтаех да имам до момента в който учех в кино учебното заведение. Да работя в една класна стая с тези студенти ми дава неповторим късмет да ги подготвя”, разяснява Макконъхи.
Матю Макконъхи: Време е да приемем, че Доналд Тръмп е президент Актьорът популяризира новия си филм "Злато "
Актьорът е извънредно дипломиран за специалността, обявиха и от учебното заведение. Макконъхи има премия “Оскар” за ролята му в “Клубът на купувачите от Далас”, взе участие в над 50 кино лентата и ТВ продукции в кариерата си. Опитът му в продуцирането идва от ролята му “Истински детектив”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР