Тексаският демократ Хенри Куелар моли президента Байдън в събота да

...
Тексаският демократ Хенри Куелар моли президента Байдън в събота да
Коментари Харесай

Тексаският демократ Хенри Куелар моли Байдън за гранични „последици“ за прекратяване на кризата с мигрантите

Тексаският демократ Хенри Куелар моли президента Байдън в събота да приключи цикъла „ дръж и пусни “, привличащ милиони незаконни имигранти в Съединените щати Щати – повтаряйки недоволствата на своите сътрудници от Републиканската камара.

„ Трябва да имаш последици на границата “, сподели пред Fox News конгресменът с 10 мандата от региона, която включва Ларедо, Тексас.

„ Законът за даване на леговище, критериите за допускане на хора могат да бъдат поправени “, сподели Куеляр и добави, че съществуващият закон може да се употребява за депортиране на тези, които нарушават разпоредбите за влизане.

„ Ако за една година имате милиони човеци, които се срещат, и по-късно пуснете стотици и стотици хиляди от тях, това се трансформира в фактор за привличане “, сподели Куелар. „ Това улавяне и стартиране … е факторът на издърпване. “

Рекордните 276 000 търсещи леговище влязоха в Съединени американски щати от Мексико през декември, поставяйки завършек на рекордна година – и принуждавайки Байдън да признае в петък, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР