Тексас отказва да се съобрази с писмо за прекратяване и

...
Тексас отказва да се съобрази с писмо за прекратяване и
Коментари Харесай

Тексас отказва да се съобрази с писмото за прекратяване и отказ от администрацията на Байдън относно достъпа до границата

Тексас отхвърля да се съобрази с писмо за преустановяване и самоограничение от администрацията на Байдън по отношение на дейностите на страната, които са попречи на сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати да получат достъп до част от границата с Мексико.

В писмо до Министерството на вътрешната сигурност основният прокурор на Тексас Кен Пакстън отхвърли настояването на администрацията на Байдън страната да “ спрете и се откажете от завладяването на Shelby Park, епицентър на противозаконна имиграция на югозападната граница в Eagle Pass.

" Тъй като обстоятелствата и законът са на страната на Тексас, щатът ще продължи да употребява своите конституционни пълномощия да пази нейната територия и аз ще продължа да пазя тези законни старания в съда, " написа Пакстън.

Говорителят на DHS не отговори незабавно на искане за коментар в сряда вечерта.

Главният консултант на Министерството на вътрешната сигурност Джонатан Майер подреди тази седмица на щата да спре да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР