Текат последните приготовления преди първото домакинство на Нефтохимик на Ефбет

...
Текат последните приготовления преди първото домакинство на Нефтохимик на Ефбет
Коментари Харесай

Ръководството на Нефтохимик с жест за пример

Текат последните мерки преди първото домакинство на Нефтохимик на Ефбет Арена. На 24-ти ноември отборът ще посрещне на родния си стадион Локомотив София, в мач от Втора лига.

След като бе реализирана сделка за прилагане на оборудването, започнаха и належащите поправки по сградния фонд, както и подготовката на терена.

В края на тази седмица е планувано разчистване на трибуните. Ръководството на Нефтохимик съобщи предпочитание да се включи интензивно в дейностите по почистването. Затова в събота (16.11) и в неделя (17.11) членове на Съвета на шефовете и на спортно-техническото управление ще бъдат на стадиона, с цел да оказват помощ в окончателните мерки преди дълго чаканото домакинство. Заедно със чиновници на клуба, те ще се включат интензивно в почистването на трибуните, което е от извънредно значение за комфорта на публиката.

Ръководството на Нефтохимик кани последователите на тима, състезателите от школата, дружно с родителите им, и всички жители, които имат възприятие за дълг към спорта, да заповядат на Ефбет Арена, с цел да оказват помощ. Съвместната самодейност за възстановяване на външния тип на стадиона на Бургас ще се организира в двата дни, с начален час 10:00. На място ще бъдат раздадени ръкавици и чували.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР