Текът интересни разпити по делото срещу шофьора убиец Георги Семерджиев

...
Текът интересни разпити по делото срещу шофьора убиец Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Полицайката Симона била управител на автомивка

Текът забавни разпити по делото против водача палач Георги Семерджиев

В залата стана ясно, че полицайката Симона Радева е била нещо като шеф на автомивката на Семерджиев.

Един от очевидците, който е служащ в автомивката, описа пред Софийски градски съд, че служителката на Министерство на вътрешните работи е направлявала служащите по какъв начин мият колите, 

От свидетелските показания излиза наяве още, че преди злополуката - към 22.30 часа, първокласният джип на Георги Семерджиев е бил почистен, а по това време Симона Радева също е била в автомивката. 

С персоналния си автомобил полицайката е занесла стълбата, с която Семерджиев да се прибере в дома си, незабавно след злополуката. Той ѝ се е обадил от телефона на един от служащите в автомивката.

Военният прокурор Адалберт Кръстев, който е станал очевидец на случая и пръв е оказал помощ на таксиметровия водач, чиято кола бе ударена от джипа на подсъдимия, описа потресаващи детайлности за злополуката. 

На мястото е имало очевидец, който е показал посоката, в която е тръгнал Георги Семерджиев с думите: " потеглиха натам ". Този очевидец обаче не е разпитан от служителите на реда на мястото на злополуката, уточни още в показанията си пред съда Кръстев.

Самият Георги Семерджиев отхвърли да даде пояснения по случая през днешния ден.

В правосъдната зала бяха и околните на двете починали млади дами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР