Tek Experts ще доставя услуги на бизнеса в партньорство с

...
Tek Experts ще доставя услуги на бизнеса в партньорство с
Коментари Харесай

Основана у нас ИТ компания отвори офис в Нигерия

Tek Experts ще доставя услуги на бизнеса в партньорство с Microsoft

Tek Experts чака новият й офис в Нигерия да промени ИТ средата там, с помощта на партньорството с Microsoft

Международната компания за услуги в областта на бизнеса и ИТ поддръжката Tek Experts, учредена у нас, уголемява активността си с отваряне на център за обслужване на клиенти в Лагос, Нигерия.

Компанията към този момент е наела 300 чиновници в новия си офис и възнамерява да усили нигерийския екип с още няколкостотин души в идващите месеци. С новата локация, Tek Experts към този момент има осем центъра – в България, Коста Рика (два), Съединени американски щати, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия.

Ръководството на аутсорсинг компанията чака новият й офис да промени ИТ средата в Нигерия, с помощта на партньорството с Microsoft в даването на услуги и развиването на младежите с капацитет. Двете компании са първите, които оферират сходни благоприятни условия в региона.
още по тематиката
„ Убедени сме, че инвестицията в основаване на опитни фрагменти ще докара до повишение на уменията и експертните познания на нигерийците като цяло “, сподели Янив Натан, създател на Tek Experts. Това е причина за предложение на по-качествено обслужване на клиентите.

Tek Experts започва бизнеса си с отваряне на офис в София и се разраства бързо. Компанията чака броят на чиновниците й в целия свят да доближи 5000 души в края на 2018 година В потребителския център на Tek Experts у нас работят над 500 индивида, а оповестените свободни позиции са 400.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР