Тежкотоварният автомобил бил с благоевградска регистрация Тир избута кола от

...
Тежкотоварният автомобил бил с благоевградска регистрация Тир избута кола от
Коментари Харесай

Тир избута кола и избяга, а катаджиите трябва да се молят на ТОЛ агенцията, за да хванат беглеца

Тежкотоварният автомобил бил с благоевградска регистрация

Тир избута кола от пътя на столичния бул. " Ботевградско шосе " и избяга. Инцидентът е станал на към двеста метра преди включването към Северната скоростна дъга, оповестява Нова телевизия. 

Очевидец е снимал злополуката с видеорегистратор. На записа се вижда по какъв начин тежкотоварният автомобил подава сигнал с десен мигач, с цел да се престрои в дясна лента. В този миг платното е заето от лек автомобил. Без да изчака лентата да се освободи, тирът, който бил с благоевградска регистрация, минава вдясно и избутва колата от пътя.

Шофьорът на тира неизвестно за какво се е върнал в детството си и е решил да си поиграе на „ лунапарк “, разяснява водещият на „ Пълен парадокс “ Румен Бахов. Той показа, че е приказвал с Ивайло Станков, чийто видеорегистратор е документирал тази престъпна преживелица. 

Криминална е, тъй като, когато караш тир и изблъскаш някого от скоростен път, е добре да слезеш и да видиш дали той е останал жив, изяснява Бахов.  

Камионът е минал през камера на ТОЛ системата, само че КАТ няма достъп до записите. Единственият метод, по който „ Пътна полиция ” може да се снабди с видео, е в случай че ТОЛ организацията реши да ги даде. „ Тогава тирът извършител ще бъде открит, тъй като е сниман. КАТ обаче нямат връзка със системата. Ами какво да се прави, такава е организацията “, разяснява той.

Накратко казано пътните служители на реда би трябвало да се помолят на ТОЛ организацията, съобщи Румен Бахов.

„ Шофьорът на тира може да е карал под въздействие на алкохол или опиати, след което да се е заиграл и с други коли, на които е подавал мигач, само че те някак си не са желали да му дадат път “, добави той.

„ Когато шофирате, си гледайте в огледалото, тъй като в случай че някой тир реши да ви избута от пътя, тежко ви! “, прикани водещият на „ Пълен парадокс! “.

„ Снощи се движих към Северната дъга. Тирът ме изпревари, изравни се с колата пред моята, удари десен мигач. За няколко секунди двете транспортни средства се движиха дружно и тежкотоварният камион блъсна колата. Спрях, с цел да видя дали индивидът от леката кола е добре. Шофьорът беше много изплашен. Ако той бе малко по-слабичък, нямаше да успее да овладее колата и щеше да се преобърне, тъй като долу има денивелация “, сподели очевидецът Ивайло Станков.  

Водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев пък загатна, че това, което се е случило на " Ботевградско шосе ", е тероризъм и посочи, че не схваща за какво КАТ няма връзка с камерите на ТОЛ системата. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР