Тежкотоварен камион удари три коли и електрически стълб на метри

...
Тежкотоварен камион удари три коли и електрически стълб на метри
Коментари Харесай

Камион удари три коли и електрически стълб до училище в Петрич

Тежкотоварен камион удари три коли и електрически дирек на метри от учебен двор на първия образователен ден. Инцидентът като по знамение се размина без жертви.

Катастрофата е станала в Петрич към 9:30 ч. по време на празненство за разкриване на образователната година, на което участвали десетки деца.

Тежкотоварният камион, цялостен с бетон, минал кръстовището, след което водачът дръпнал ръчната спирачка, с цел да види къде е най-безопасно да паркира. Само след секунди камионът потегля назад обратно по наклона, при което удря три коли и електрически дирек. Камери за видеонаблюдение са снимали мига.



Минути преди този момент на мястото са били групи възпитаници.

" Имаше наличие на полицията, тя беше позиционирана още преди да дойда. На стадии открихме образователната година. Инцидентът става на границата сред двата стадия - формалното разкриване от 9 ч. дружно с 8 и 12 клас, в действителност учениците, които са чакали извън, са били нашите възпитаници от 9 и 10 клас, които са чакали да бъдат поканени да влязат в учебно заведение. Не знам какъв брой време по-късно е станал случаят и популярност Богу, че не е имало и друго придвижване. Не мога да приказвам от името на очевидец, тъй като аз научих обстоятелствата след това ", разяснява Снежана Митева - шеф на Професионална гимназия по стопанска система и туризъм " Проф. Д-р Асен Златаров ".

" Шофьорът тичаше по камиона безпомощно. Попитах го какво стана, а той сподели, че е дръпнал ръчната спирачка ", описа пред NOVA Георги Димовски, който е бил очевидец на случая.

Изясняват се аргументите за злополуката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР