Тежкотоварен камион се преобърна на магистрала Хемус в посока Варна

...
Тежкотоварен камион се преобърна на магистрала Хемус в посока Варна
Коментари Харесай

Сблъсък между тир и кола блокира магистрала „Хемус” в посока Варна днес

Тежкотоварен камион се прекатурна на автомагистрала " Хемус " в посока Варна и блокира придвижването през по-голямата част от деня. Инцидентът се случи в последния ден на засилени инспекции в границите на акция " Скорост ", по време на която са открити хиляди извършители. Движението на автомагистралата по здрач е умерено.

Сблъсъкът сред товарния автомобил и колата става за секунди – на метри от бензиностанция.

„ Вървяха в лентата, в която трябваше да вляза в бензиностанцията. Аз ги задминавам и тъй като се движех със 60-70 км/ч., понижавам да вляза тук и ме бутнаха. Мисля, че смениха водача, това не е водачът, който ме блъсна. Шофьор може ли да бъде с джапанки”, описа Димитър, участник в случая.

Версията на водача на камиона е друга.

„ Старецът пристигна у мене и това е. Той е отговорен. Дойде в моята лента... Аз, с цел да го избегна - вляво-вдясно”, отвърна пък водачът на тира.

Това не беше единственият пътен случай за деня. Камион се прекатурна по обед на пътя Бяла – Плевен. Пострадали няма. Водачът – румънски жител, губи ръководството на камиона, навлиза в насрещното, при което се забива в равнищата.
Преобърнат тир затруднява придвижването на пътя Русе – Плевен (СНИМКИ) Няма потърпевши при случая
Снощи друга тежка злополука на пътя Айтос-Карнобат лиши живота на 27-годишен мъж. Сблъскват се два леки автомобила. Единият прави маневра за изпреварване и се е забива челно в другия.
Един умрял при тежка злополука на пътя Айтос – Карнобат Инцидентът е станал късно вечерта на разклона за село Чукарка
Към момента голяма опашка от рейсове и коли се е образувала на границата с Турция на пункта „ Капъкуле”. Властите приканват чакащите за самообладание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР