Тежкотоварен камион мина на червено и се вряза в лека

...
Тежкотоварен камион мина на червено и се вряза в лека
Коментари Харесай

Камион мина на червено и размаза кола в Пловдив СНИМКА

Тежкотоварен камион мина на алено и се вряза в лека кола на основно кръстовище в Пловдив, оповестиха от полицията в града. Пътното произшествие станало сред улица "Ландос " и бул. "Цариградско шосе " минути след среднощ във вторник. Камионът, каран от лидер на 72 години, лишил преимуществото на лек автомобил "Ауди ".

Като по знамение при зверския конфликт няма жертви.

В леката кола са били двама младежи. Шофьорът на 22 години и негова 19-годишна спътничка оживели като по знамение от сериозния удар. Автомобилът им бил затрит челно от камиона.



Колата очевидно поела тежестта на камиона, тъй като младежите в купето са без съществени контузии. Според очевидци от фейсбук групата "Забелязано в Пловдив " при пътното произшествие 19-годишното момиче в леката кола е единствено с една счупена китка.

Не са ясни какви са контузиите на спътника ѝ, само че за техен шанс лекарите са решили, че могат да се възстановят при домашни условия.

"Ето какво става, когато се мине на алено. Този лидер на камиона евентуално има хиляди километри зад тила си, само че ето до какво води секунда нехайство ", разясняват консуматори на обществените мрежи. Няма данни за приложимост на алкохол и от двамата водачи, оповестиха от пловдивската полиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР