Тежкото здравословно състояние на Сашка Васева продължава да бъде фокус

...
Тежкото здравословно състояние на Сашка Васева продължава да бъде фокус
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева: Най-трудният въпрос е за зрението й

Тежкото здравословно положение на Сашка Васева продължава да бъде фокус на вниманието, изключително откакто предходната седмица ви информирахме, че на неин тил се тиражират безочливи лъжи.

Истината е, че именитата поп фолк звезда продължава да е в сериозно положение в болница в Германия и се надява на знамение, с цел да избави живота си. В изявление пред Нова телевизия тази заран брачният партньор на певицата - Христо Бакърджиев внесе конкретика за положението й.

"Състоянието й се стабилизира. Лекарите към този момент се стремят да не декларират нещо по-конкретно, с цел да не би да се обърка нещо и да излезе, че не споделят истината. Това е човешки организъм. По-добре да замълчат, в сравнение с да кажат нещо погрешно. Но съм положително надъхан. Най-трудният въпрос е за зрението й. Няма по какъв начин незабавно да се оправи, само че с течение на времето има огромна опция да се усъвършенства и възвърне.



Засега няма огромна смяна в нея, само че мисля, че се движи в положителна посока. Правят й се хормонални проучвания в този момент, а доста от тези проучвания се оказа, че не могат да бъдат направени в България. Тези дни би трябвало да бъде настрочена и дата за втората й интервенция.

Искам да кажа, че се оправяме, както можем. Благодаря сърдечно на хората, които помогнаха. Това е огромна помощ. Сумата е много по-голяма. Ще се обезпечи по един или различен метод, само че съм горделив, че българите се поддържаме по този начин, че сме нация и страна. Сашка е безпределно трогната от добрината на хората ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР