Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции.

...
Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции.
Коментари Харесай

Джамбазки иска доживотен затвор, химическа кастрация и без съкратено следствие

Тежкото ликвидиране в Русе на Виктория Маринова предизвика голям брой реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който прикани за връщане на смъртното наказване при сходни тежки и извънредно жестоки случаи.

Според него причинителите на сходни действия нямат право да се връщат още веднъж в обществото, тъй като няма да се поправят.

Ангел Джамбазки съобщи в студиото на " България заран ", че е уверен, че би трябвало да се върне смъртното наказване, макар неналичието на поддръжка в обществото за това.

" За сходно зверско действие, безусловно нечовешко, няма друго заслужено отмъщение. Това е моето персонално разбиране ", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше безапелационен още, че при сходни случаи доста постоянно причинителите се възползват от кратко произвеждане и след няколко години излизат на независимост. Именно за подобен случай напомни той.

" Помните ли килърът на студентката във Велико Търново. Още едно прелестно младо момиче убито за нищо. Този беше направил преди този момент две убийства. Вместо да получи справедливото отмъщение, още веднъж беше в храстите с секира ", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR. 

Той настоя за промени, които да касаят точно тези тежки престъпни действия. Според евродепуатът, в случай че не се върне смъртното наказване, то би трябвало да се вкара химическа кастрация на причинителите, която процедура към този момент съществува в други страни.

Джамбазки изясни, че второто нещо, което наложително би трябвало да стане е да се отстрани съкратеното разследване.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР