Тежкото крило на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн ще бъде

...
Тежкото крило на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн ще бъде
Коментари Харесай

Голдън Стейт обяви решението си за хулиганската изцепка на Дреймонд Грийн

Тежкото крило на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн ще бъде санкциониран, само че няма да бъде наказван, оповестиха от клуба.

На 5 октомври Грийн заби пестник в лицето на съотборника си Джордан Пул по време на подготовка, като след тежкия удар гардът на " войните " падна на земята и трябваше да бъде изправен на крайници още веднъж от съотборниците си. Видеото от случая пък стана шлагер в обществените мрежи и докара до апели за наказване на 32-годишния Грийн.

Крилото към този момент се извини обществено за реакцията си против Пул и се чака да се причисли към съотборниците си в най-скоро време. Той съвсем несъмнено ще бъде в групата за мача с Денвър Нъгетс в петък, част от предсезонната подготовка на отбора

" Това е най-голямата рецесия, пред която се изправяме, откогато аз съм треньор тук ", сподели наставникът на Уориърс Стийв Кър след триумфа със 131:98 над Портланд Трейл Блейзърс в контрола.
 Дреймънд блъснал съотборник на подготовка на Голдън Стейт Дреймънд блъснал съотборник на подготовка на Голдън Стейт
" Случилото се е нещо доста съществено. Никой не е съвършен, само че би трябвало да се уповаваме на опита, който натрупахме дружно през последните девет години. Вярвам, че да не накажем Грийн сега е най-хубавото решение. Всички в тима имаме да свършим доста работа - играчи, треньори, (генералният мениджър) Боб Майърс, фронт офисът, само че всички сме обединени от концепцията да свършим това дружно и да създадем идния сезон в действителност сполучлив ", сподели още Кър.

Голдън Стейт игра шест финала в НБА в последните осем сезона, като завоюва четири от тях, в това число и последния против Бостън Селтикс това лято. През цялото това време Грийн бе гръбнакът на този тим дружно със Стеф Къри, Клей Томпсън и ветерана Андре Игуодала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР