Тежко въоръжени маскирани полицаи са нахлули днес в най-бедната и

...
Тежко въоръжени маскирани полицаи са нахлули днес в най-бедната и
Коментари Харесай

Закопчаха педофила Даниел Хъл

Тежко въоръжени маскирани служители на реда са нахлули през днешния ден в най-бедната и рискова част на ромския кв. „ Надежда “ в Сливен, където е задържан английският педофил Даниел Ериксон-Хъл.

За момента пасторът е с 24-часова мярка за задържане, само че следва тя да бъде увеличена, откакто прокуратурата му повдигне обвиняване за блудничество с деца.

Припомняме, че Даниел Хъл към този момент един път беше екстрадиран от България, с цел да бъде съден в родината си за педофилия. Той лежи 15 месеца в пандиза, след което взема решение още веднъж да се върне у нас и заживява в циганското гето.

Хъл стана изключително известен, откакто проверяващият публицист Пол Кениън от Би Би Си 4 му посвети цялостен филм, който безусловно взриви медиите на Острова.

След осъждането си преди 2 години Хъл получава възбрана за другарство с деца. Забраната също по този начин не му разрешава да пътува в чужбина, без да уведоми авансово управляващите на Острова. В цялостен прорез Хъл сега живее на независимост в България.

От момента на идването си у нас той е качвал в интернет стотици видеоклипове с деца. По време на правосъдния развой през 2017 година пасторът е избран като „ рисков за малолетните”. По време на фотосите на кино лентата репортерът Пол Кениън и екипът му срещнали гневна опозиция от ромите в махалата, които ги замеряли с камъни.

Стийв Фицпатрик от Лондонската полиция декларира във кино лентата, че е „ ужасен” от обстоятелството, че педофилът контактува несмущаван с деца в България.

Още при първия си престой у нас пасторът се устроил в близкото до Сливен с. Самуилово, където наел къща чартърен. Съседи подали недоволство, че контактува единствено с деца и това им се сторило съмнително. Доказателства за закононарушения обаче не са били събрани, дело не е било формирано и казусът не стигнал до съд, въпреки че пасторът бил арестуван от българската полиция по време на проповед.

Сега обаче нещата могат да се извърнат на 180 градуса и ситуацията за рисковия педофил доста да се усложни. Очаква се до броени дни той да се изправи още веднъж пред бургаските магистрати.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР