Тежко ранената шофьорка на ученическия автобус, който бе блъснат от

...
Тежко ранената шофьорка на ученическия автобус, който бе блъснат от
Коментари Харесай

Катастрофата в Мия: Бариерите са били вдигнати според шофьорката

Тежко ранената шофьорка на ученическия рейс, който бе блъснат от трен в четвъртък във френския департамент Източни Пиренеи, е декларирала пред проверяващите, че бариерите на жп прелеза са били вдигнати, заяви прокурорът на Марсилия Ксавие Тарабю.

Това е главният въпрос, който ще даде отговор за аргументите за нещастието.

След злополуката жп компанията и ръководството на жп пътищата оповестиха, че семафорната система и бариерите са били в редовност.

Показанията на шофьорката опонират на още 14 свидетелства през последните два дни - съгласно множеството бариерите са били спуснати.

Тарабю прецизира пред Франс прес, че таблото за ръководство на бариерата, развалено при злополуката, е било в позиция „ затворено “.

Разследването ще ревизира дали затворената позиция е резултат от конфликта, или бариерата е работела обикновено и в действителност е била свалена.

Загиналите деца при злополуката се усилиха с още едно и към този момент са 5. 18 деца на възраст от 11 до 17 години са ранени, 9 са в доста тежко положение съгласно последните данни нощес.

По време на нещастието бусът се е движел с 12 км в час, а влакът с позволените 80 км в час. Разследването ще се опита да откри какво е било зрителното поле на шофьорката със симулация с дрон.

Целият район е в печал. Коледната декорация беше отстранена в почернените градове, знамената бяха свалени на половина, осветлението бе угасено. Слабо е да се каже, че тъгата ни е голяма, сподели Робер Тайан, кметът на Сен Фелию д’Авал. Всички 23 деца, жертви на злополуката, са от това село.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР