Тежко престъпление в Силистренско – 51-годишна жена от с. Скала

...
Тежко престъпление в Силистренско – 51-годишна жена от с. Скала
Коментари Харесай

При обир: Задържаха 19-годишен за убийството на жена в Силистренско

Тежко закононарушение в Силистренско – 51-годишна жена от с. Скала е била ограбена и след това убита. За закононарушението е арестуван 19-годишен мъж от същото село, оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна, представени от „ Фокус “.

Тялото на жертвата е открито на 7 май, по него е имало общо 27 прободно-порезни рани в региона на гърдите, лява ръка и тил. Установено е, че гибелта ѝ е настъпила в резултат на остра кръвозагуба.

При огледа на местопроизшествието е установено, че в спалнята на дамата има голям брой разхвърляни облекла и движимости, празни дамски чанти и портмоне. Установени са неналичия на пари и златни украшения. Автомобилът на дамата също е лишен, като колата е открита след пътно произшествие в прилежащо село.

Задържаният за тежкото закононарушение е направил признания и е притеглен към наказателна отговорност. За действието законът се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

В Окръжен съд – Силистра е импортирано искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на 19-годишния мъж.

Според Прокуратурата съществува действителна заплаха обвинения да се укрие или да извърши друго закононарушение, както и опцията да напусне рамките на страната и да попречва следствието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР