Тежко пострадал е един от протестиращите припод прозорците на властта.

...
Тежко пострадал е един от протестиращите припод прозорците на властта.
Коментари Харесай

Ново напрежение при Народното събрание, има припаднал човек

Тежко потърпевш е един от протестиращите припод прозорците на властта.

 Слух: Депутати са извеждани от Народно събрание облечени като служители на реда, Александър Ненков излезе свободно Слух: Депутати са извеждани от Народно събрание облечени като служители на реда, Александър Ненков излезе свободно
Пореден слух плъзна на днешния огромен митинг пред някогашния Партиен дом, където към този момент се обитава българският парламент. Според неофициалн...
Той е примрял, евентуално откакто е бил мощно обгазен при отговор на униформените. Някои протестираюи допускат, че може би е глътнал езика си и потърсиха лекарска помощ, излиза наяве от видеа в обществената мрежа фейсбук.
Всичко се е случило, откакто полицията се е пробвала да разшири кордона към постройката на Народното събрание. По информация на присъстващите на място отговорът на управляващите не е бил взаимен на дейностите на протестиращите.
Не е ясно какво е положението на потърпевшия човек. Около него са се събрали други жители, които осигуриха и вода.
Преди това хората хвърляха плява върху чиновниците на полицията. Чуват се звуци като от бомбички. Част от сламата беше запалена.
 Сериозна ескалация на митинга: Полицията употребява пикантен спрей против стачкуващите (ВИДЕО) Сериозна ескалация на митинга: Полицията употребява пикантен спрей против стачкуващите (ВИДЕО)
Напрежението на улицата ескалира, а полицията употребява пикантен спрей против протестиращите жители, съобщи кореспондент на Actualno.com. FB...

Сблъсък се случва при двете шатри на майките от „ Системата ни убива ”, ситуирани сред постройката на Министерски съвет и някогашния Партиен дом на бул. „ Дондуков ”.
Част от.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР