Тежко остава състоянието на пребития служител на футболния клуб Левски.

...
Тежко остава състоянието на пребития служител на футболния клуб Левски.
Коментари Харесай

Продължава разследването на случая с пребития служител на "Левски"

Тежко остава положението на пребития чиновник на футболния клуб " Левски ". За него се грижат лекарите в болница " Царица Йонна ". Разследването на случая продължава.

Цветан Вълчев беше грубо обичай от двама мъже през вчерашния ден сутринта, в региона на стадион " Георги Аспарухов ".
Снимка: bTV
Камери снимаха бягството на хипотетичните нападатели, които се качват в мрачен автомобил. Самоличността им към момента не е разкрита от Министерство на вътрешните работи.
Ексклузивно: Камери са снимали хипотетичните причинители на побоя пред „ Герена ” Версия: Клубно решение за приходите от продажби на почитател продукти може да стои зад нападението
Основната версия, по която се работи е, че нападанието могже да е предизвикано след решение на Футболния клуб да приключи контракта с компания, ръководена от изявени последователи на " сините ". В нея присъединяване има и Националният клуб на последователите.

До преди няколко месеца сдружението е било сътрудник на " Левски " в продажбата на публични продукти на тима. От " Герена " през днешния ден отхвърлиха коментар. Преди месеци изпълнителният шеф на " сините " загатна за проблем във взаимоотношенията сред двете страни.
В " Левски " потресени от " варварския акт " против техния чиновник Клубът излезе с публична позиция на своя уебсайт
„ Не съм уверен, че почитателите би трябвало да вземат участие в този развой, приказвам за чисто комерсиалните интервенции на " Левски ". И също по този начин клубът да стартира да печели от тази активност, тъй като към днешна дата това не се случва, в противен случай – клубът търпи загуби”, съобщи още през май Павел Колев – изпълнителният шеф на „ Левски”.

Още през вчерашния ден от Националния клуб на последователите дефинираха като тежка нечиста сделка хипотезата, че почитатели са забъркани в побоя на дългогодишния чиновник на Левски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР