Тежко остава състоянието на , който е с контузии на

...
Тежко остава състоянието на , който е с контузии на
Коментари Харесай

Състоянието на Владимир Каролев остава тежко

Тежко остава положението на, който е с травми на вътрешните органи, черепно-мозъчна контузия и съчетани контузии в „ Пирогов ”. Той претърпя тежък случай в Пирин при втурване със сноуборд предходната седмица. Каролев е подложен в медикаментозна кома.
БГНЕС напомня, че икономистът Владимир Каролев бе открит в Пирин на 9 против 10 май през нощта в безсъзнание. Той изчезна в неделя, до момента в който кара сноуборд в планината. Издирването в Пирин продължи 12 часа, като една от участващите групи го откри в 00:40 ч. Той не е бил в схващане, изнесен е на ръце и в 4:30 ч. е предаден на Спешна помощ.
 Състоянието на Каролев остава тежко, оперират по неотложност гален Състоянието на Каролев остава тежко, оперират по неотложност гален
Oстава тежко положението на Владимир Каролев, през днешния ден по неотложност беше опериран глезенът му. Това заяви пред „ Фокус “ шеф...
Каролев се е наранил след рухване от към 400 метра на стръмен терен, евентуално при падение. Спасителите изясняват, че икономистът е бил открит на шанс, тъй като мястото, на което е бил, е без сигнал от мобилни мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР