Тежко остава състоянието на жената, която пострада при адската катастрофа

...
Тежко остава състоянието на жената, която пострада при адската катастрофа
Коментари Харесай

Зов за помощ! Пострадалата в катастрофа край Луковит Весела Илиева има нужда от кръв

Тежко остава положението на дамата, която пострада при адската злополука край Луковит в неделя, научи BulNews.bg. 51-годишната Весела Илиева е в болница, като лекарите към момента се борят за живота й.

Ексклузивно в BulNews: Ето кои са потърпевшите врачани в адската злополука с жертва край Луковит /снимки/

Припомняме, че при тежкия случай се сблъскали лек автомобил "Нисан Кашкай " и "Фолксваген Голф ". При злополуката на място е умряла 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на японското возило. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и брачната половинка му Весела Илиева /51 г./, която е чиновник в Териториалното отделение на Национален осигурителен институт - Враца.
Двамата врачани са потърпевши, като по-тежко е положението на дамата. Тя е със счупени таз и прешлени, с гръбначни и коремни контузии. Настанена е в Реанимацията на поделение по неврология на Университетската болница в Плевен. Има огромна кръвозагуба и всеки ден би трябвало да й се прелива кръв.
Близките на Весела са се справяли няколко дни, само че имат потребност от помощта на положителни хора. Трябват донори на кръв, които да подсигурят банките, преливани всеки ден на потърпевшата. По тази причина сътрудниците на Весела Любомирова молят към съгражданите си да оказват помощ за спасяването на живота й. От болничното заведение изискват дарението на кръв да става в Медицинска академия – Плевен, като за тази цел има организиран превоз.
„ Молим Ви, който има опция и е с рядката кръвна група А- да помогне за спасяването на живота на нашата колежка. Благодарим Ви! “, пишат чиновниците.
Телефон за връзка за обезпечаване на превоз до град Плевен: 0878 411 040 – Стоянова. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР