Тежко, но стабилно е състоянието на 14-годишно момче, което беше

...
Тежко, но стабилно е състоянието на 14-годишно момче, което беше
Коментари Харесай

Говорителят на НСО: Водачът на колата, блъснала дете в София, е бил сам

Тежко, само че устойчиво е положението на 14-годишно момче, което беше блъснато от автомобил на НСО на столичния бул. " Драган Цанков " нощес. На ексклузивен брифинг тази заран лекарите оповестиха, че детето към този момент е в схващане.

По случая от нощес работят от Военна прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.

Още нощес от НСО изпратиха публично мнение по случая. От там изричат надълбоко страдание за потърпевшото дете и твърдят, че при определяне на отговорно държание на водача ще бъдат подхванати всички изискуеми от закона ограничения.

Веселин Нинов, представител на НСО: Искам от името на екипа на НСО да изразя съпричастност, да поднеса извинения на околните на момчето и откровено да пожелая скорошно излекуване. Водачът е дълготраен чиновник на НСО, доста добре квалифициран, реагирал е прецизно, оказал е първа помощ, обезопасил е местопроизшествието. На този стадий следствието е в досъдебна фаза и не може да си позволим да изнесем повече информация.
Водачът е бил самичък, колата не е била в профилиран режим, в техническа редовност е, добави още представителят на НСО.
 Борисов за злополуката с кола на НСО: Информираха обществеността неточно Борисов за злополуката с кола на НСО: Информираха обществеността неточно
Премиерът Бойко Борисов разяснява от Брюксел злополуката с автомобил на НСО, който нощес блъсна на пътното платно 14-годишно момче.

Автомобилът на НСО връхлита 14-годишното момче на бул. " Драган Цанков " на метри от столичния КАТ. Сигналът за случая е подаден в 19:55 ч. Веднага на място идват екипи на Спешна помощ и полицията, а момчето е откарано с тежки контузии в болница " Св. Анна. "
Д-р Славчо Близнаков, шеф на УМБАЛ " Св. Анна ": В 20:10 ч е постъпило в Спешно поделение в " Св. Анна " и в 20:20 ч към този момент е било прието в болница. Направени са всевъзможни проучвания. Той е с голям брой съчетани контузии. Има лицево-челюстна, има счупена предмишница, гръдна и коремна контузия.
От лечебното заведение обявиха, че 14-годишното момче към този момент е нормализирано. Ако всичко е наред с общото му положение при започване на идната седмица ще бъдат осъществени интервенции от лицево челюстни и ортопедични експерти.
Д-р Славчо Близнаков, шеф на УМБАЛ " Св. Анна ": В момента няма нещо, което да ни тормози от това, което сме открили като се изключи възможните затруднения, които биха могли да настъпят от контузията на белия дроб и корема.  Прокуратурата проверява случая с блъснатото дете от кола на НСО Прокуратурата проверява случая с блъснатото дете от кола на НСО
Прокуратурата стартира следствие по отношение на случая, при който кола на НСО блъсна 14-годишно дете в София, оповестиха от пресцентъра на обвиняването...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР