Тежко нарушени отношения между спортните организации и Министерството на спорта

...
Тежко нарушени отношения между спортните организации и Министерството на спорта
Коментари Харесай

Лечева заварила тежки отношения със спортните организации

Тежко нарушени връзки сред спортните организации и Министерството на спорта вижда служебният министър на спорта Весела Лечева. Тя желае да се поддържа непрестанен разговор с тях. Пред бТВ министърът разясни, че желае действителни, справедливи финансови резултати и спортните съоръжения да се отдават за прилагане на спортните организации по различен ред. " Трябва да се уточняват цените на отдаване. Те са били прекомерно повишени. Например клуб по битка, който би трябвало да заплаща наем 5000 лева, той започва със сметките за зимата с 10 000 лева за месец ", изясни Лечева.

Трябва характерна оценка по отдаването на спортни обекти и уреди ", счита министърът.

Лечева приказва за спортната зала в Бургас - " непрестанно се правили промени в договорите ".

" Връщаме в Министерство на спорта хора, които да влязат незабавно във функционалност ", отговори на въпрос дали връща хора на ГЕРБ в спорта Весела Лечева. За промяната на управлението на Тотото тя разяснява, че е значим методът на разходване на приходите: рекламна акция и така нататък " Трябват виновни и способени експерти ", безапелационна е тя.

Лечева разяснява и обстановката в Българска социалистическа партия. " Дебатът в левицата е дълъг и е подбуден от резултатите на Българска социалистическа партия на изборите ", уточни тя и посочи, че не е въздържан участник, който единствено се съгласява.

" Водим разногласието няколко години поради резултатите на левицата, че не дават отговор на симпатизантите и членове. Знаем, че грешките са съществени ", разясни Лечева и сподели, че няма да приказва повече по тематиката в късия си мандат в служебното държавно управление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР