Тежко криминално престъпление е извършено на централната софийска улица Цар

...
Тежко криминално престъпление е извършено на централната софийска улица Цар
Коментари Харесай

В рамките на два дни: Алжирски рецидивисти изнасилили българки в центъра на София

Тежко престъпно закононарушение е осъществено на централната софийска улица " Цар Иван Асен II " в нощта на 26 юни, оповестиха Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
Около 1:40 часа през нощта на улицата, тъкмо до 12-то учебно заведение, е изнасилена и ограбена 29-годишна жена. Нападателят О. Абас, също на 29 години, я повалил на земята и я изнасилил, като използвал мощ - заплашил я, опирайки острие от парче стъкло във врата ѝ. Непосредствено по-късно затиснал с тялото си потърпевшата. 
Говорейки ѝ на британски език ѝ декларирал: „ Ще те нарежа! “, и направил прорези със стъклото по дясната страна на врата ѝ и по ръката ѝ, а по-късно я изнасилил, оповестява Софийската районна прокуратура.
Минути по-късно причинителят ограбил жертвата, като ѝ взел 140 лв., още веднъж заплашвайки я с острото стъкло.
По информация на OFFNews Абас е алжирски жител.Извършителят е арестуван в началото за 72 часа, а в понеделник, 1 юли, съдът му е постановил непрекъсната мярка за неотклонение поради високата социална заплаха на действията,
Арестантът има четири присъди, три от които са за незаконно влизане на територията на България. Четвъртата присъда е за кражба. От полицията оповестяват, че чакат документи от страната му на генезис, с цел да бъде екстрадиран. Преди това обаче той ще се изправи пред българското правораздаване.
Само ден по-рано 25 юни, полицията е задържала различен алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна жена до Конната база в София. мъжът е употребявал бутилка от стъкло, с цел да заплаши момичето, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, представен от " 24 часа ".
Един час преди да нападне младата жена мъжът опитал да посегне полово и на друго момиче. Той е арестуван и и сега се намира в ареста на 1-во районно управление (на МВР) и се чака от прокуратурата да му издигнат обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР