Тежко криминално престъпление е извършено на централната софийска улица Цар

...
Тежко криминално престъпление е извършено на централната софийска улица Цар
Коментари Харесай

Брутален случай на изнасилване на софийска ул. Иван Асeн II

Тежко престъпно закононарушение е осъществено на централната софийска улица " Цар Иван Асен II " в нощта на 26 юни, оповестиха Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. 

Около 1:40 часа през нощта на улицата, тъкмо до 12-то учебно заведение, е изнасилена и ограбена 29-годишна жена. Нападателят О. Абас, също на 29 години, я повалил на земята и я изнасилил, като използвал мощ - заплашил я, опирайки острие от парче стъкло във врата ѝ. Непосредствено по-късно затиснал с тялото си потърпевшата, като говорейки ѝ на британски език ѝ декларирал: „ Ще те нарежа! “, и направил прорези със стъклото по дясната страна на врата ѝ и по ръката ѝ, а по-късно я изнасилил, оповестява Софийската районна прокуратура. 

Минути по-късно причинителят ограбил жертвата, като ѝ взел 140 лв., още веднъж заплашвайки я с острото стъкло.

По информация на OFFNews Абас е алжирски жител. 

Извършителят е арестуван в началото за 72 часа, а в понеделник, 1 юли, съдът му е постановил непрекъсната мярка за неотклонение поради високата социална заплаха на действията, потвърдиха пред OFFNews от прокуратурата.

Арестантът има четири присъди, три от които са за незаконно влизане на територията на България. Четвъртата присъда е за кражба. От полицията оповестяват, че чакат документи от страната му на генезис, с цел да бъде екстрадиран. Преди това обаче той ще се изправи пред българското правораздаване.

Мъжът е арестуван след търсене от полицията по сигнал, постъпил на 26 юни сутринта.

Кварталът към ул. " Иван Асен II " е в един от централните софийски региони, където толкоз тежки закононарушения не са нормални. Много от жителите не са чули за закононарушението. В групата на квартала във фейсбук потребители описаха, че в същия ден са оградена с полицейска лента зона към учебното заведение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР