Тежко е състоянието на двама от пострадалите от колата, помела

...
Тежко е състоянието на двама от пострадалите от колата, помела
Коментари Харесай

Тежко е състоянието на пометените тийнейджъри на тротоар в Петрич

Тежко е положението на двама от потърпевшите от колата, помела младежи в Петрич. Единият е с ампутиран крайник. В момента в градската болница се организират кръвопреливания. Другото потърпевшо момиче, което също беше настанено в болница е в устойчиво положение и се е прибрала още преди няколко часа, оповестява Дарик.

Инцидентът стана тази нощ. 18-годишен водач изпуснал колата от надзор и блъснал трима души на тротоара.

Ампутация на крайници на 17-годишното момче, блъснато от автомобила, се наложила на мястото на случая. Това изяснява доктор Александър Попов от Спешния център в Петрич: „ Стигна се до травматична ампутация на място още. Другото момиченце беше с фрактура на подбедрица “.

Състоянието на децата е нормализирано, само че към момента се прави кръвопреливане: „ Наша кола за спешна помощ пътува за още кръв. Има потребност от още кръвопреливане. Стабилизирани са, само че до степен, че се постанова кръвопреливане “, допълниха от болничното заведение.

Третото потърпевшо дете е 16-годишно момиче, което е било с по-леки пострадвания и към този момент е освободено от болничното заведение. „ Прието е в незабавния център с порезни пострадвания. Пренасочено е към лечебното заведение, а по-късно е освободено по негово гледище, с цел да продължи у дома “, сподели още лекар Попов.

Той изясни, че за 15-годишното момиче с пострадвания в региона на подбедрицата следва още една интервенция. Той изясни, че децата са били избавени с помощта на бързата реакция на лекарите: „ Ако нямаше болница тук, най-близката е в Сандански, децата щяхме да ги загубим “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР