Тежко е състоянието на част от пострадалите в катастрофата на

...
Тежко е състоянието на част от пострадалите в катастрофата на
Коментари Харесай

Две деца и баща им са парализирани след мелето с дрогиран край Пловдив

Тежко е положението на част от потърпевшите в злополуката на основния път Пловдив-Карлово в региона на Труд.

Председателят на придвижване "Възраждане " в община Карлово Антоанета Ценева дружно със брачна половинка си и трите им деца са измежду потърпевшите в случай, провокиран през днешния ден следобяд от дрогиран водач.

Младата жена е шокирана. Тя описа, че брачният партньор й Тенчо е карал фамилния автомобил Рено, Антоанета е била до него на предната седалка, а трите им дечица били откъм гърба, вързани с колани.

Само това ги е избавило, защото Маздата с дрогирания водач се блъснала мощно в задницата на колата им - тъкмо там, където седели децата.

"Ударът беше толкоз заплашителен и непредвиден, че децата мощно отхвръкнаха напред, ръцете и краката им блокираха, започнаха да пищят от болежка. В момента мъжът ми е в болница и не знам какво е положението му, само че не можеше да се движи. Големият ми наследник Тошко, който е на 15 години, не може да си мърда ръцете. Другото ми дете - Минко не си движи краката. Двамата бяха откарани в Окръжна болница - Пловдив и не преставам да не знам какво тъкмо е положението на мъжа ми и синовете ми. Дъщеричката ми, която е на шест, е до мен в колата и не е съществено потърпевша. Не е належащо да има война при нас, дрогирани водачи ще ни избият по пътищата, гневна съм. Най-тежко е потърпевша жена от третата кола, която също е взела участие в злополуката. Лекарите ми споделиха, че има счупени ребра, които са пробили белия дроб и има спукан далак. Само това, че пред нас се движеше кола за спешна помощ, която идваше за различен случай, избави дамата, тъй като можеха да реагират в точния момент ", споделя още Ценева пред Блиц и признава, че е ужасена за живота на сина си и брачна половинка.

"Възмутена съм и съм втрещена по какъв начин по пътищата на България могат свободно да се разхождат дрогирани водачи. Виновният лидер го видяхме, държеше се безочливо и надменно. С него имаше млада жена. Въпреки цялата покруса, не прояви състрадание, а единствено сподели: "Не бойте се, нещата ще се оправят, нали знаете! "

Както TrafficNews.bg заяви по-рано 8 души са потърпевши в тежка злополука сред три автомобила на пътя Пловдив-Карлово в региона на село Труд.

Верижната злополука е станала към 15,30 часа. Дрогиран лидер се е забил в автомобила пред него, след което е ударена още една кола. По първични данни са потърпевши четирима възрастни и четири деца. Те са откарани в болница. Най-млядият лидер на 27 години е тествен с мил чек, който е отчел позитивен резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР