Тежко болните пациенти в България, заразени с коронавирус, се лекуват

...
Тежко болните пациенти в България, заразени с коронавирус, се лекуват
Коментари Харесай

Лекуваме българите със същите медикаменти, с които е третиран Доналд Тръмп, твърди Ангел Кунчев

Тежко болните пациенти в България, инфектирани с ковид, се лекуват със същите лекарства, с които е третиран и. Това изказване изрече основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев по време на седмичния брифинг на Националния действен щаб.
Кунчев акцентира, че за нас е достижение, че всички пациенти във всички лечебни заведения у нас се лекуват със същите субстанции. Най-вече хората, които са в тежко положение, одобряват същите лекарства.
Интересното е, че през вчерашния ден излезе информация, съгласно която страните в Европа са изправени пред. Причината за обстановката е това, че доста
 Колко пари са изхарчени за лекуването на Тръмп? Колко пари са изхарчени за лекуването на Тръмп?
Лечението на американския президент Доналд Тръмп от COVID-19 в продължение на три дни коства повече от 100 000 $. Сумата включва...
Миналия месец Съединени американски щати подписаха договорка с „ Gilead “ за пазаруване на над 500 000 дози, което е по-голямата част от производството на компанията. За съпоставяне - през юли страните от Европейски Съюз и Англия (с общо население към 500 млн. души), осигуриха дози ремдесивир на 30 000 пациенти.
" Има дефицит на ремдесивир, разгласи представителят на нидерландското министерство на опазването на здравето Мартин Янсен, като добави, че въпреки всичко там се надяват на нови доставки. " Поради възходящия брой пациенти, признати в лечебни заведения, търсенето на ремдесивир нараства фрапантно ", сподели още Янсен.
Полският му сътрудник Адам Ниедзелски пък сподели, че лекарството не се предлага в някои лечебни заведения. Последната доставка на ремдeсивир за Полша е пристигнала предишния петък.
Доказано е, че антивирусният препарат форсира възобновяване при най-тежките случаи на зараза с ковид. Заедно с кортикостероида " дексаметазон те са единствените медикаменти, утвърдени в Европа за лекуване на COVID-19. И двете се дават сега на американския президент Доналд Тръмп, който се лекува и с пробен коктейл от антитела.
 Ремдесивир изкупен от Съединени американски щати, няма за Европа Ремдесивир изкупен от Съединени американски щати, няма за Европа
Европейските страни са изправени пред дефицит на Ремдесивир, който се употребява за лекуване на COVID-19. Това се случва поради стеснен...
В същото време президентът на Съединените щати Доналд Тръмп даде обещание, че всеки американец ще получи същото лекуване за новата коронавирусна зараза, което е получил самият той. Той съобщи това по време на обръщение, което разгласява в Twitter.

A MESSAGE FROM THE PRESIDENT!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Тръмп съобщи, че е наредил в лечебните заведения да се изпращат медикаменти, с които той е бил лекуван от ковид. При това медикаментите ще бъдат безвъзмездни, акцентира президентът.
Той се върна към отговорностите си в Белия дом, седмица откакто даде позитивен тест за COVID-19. Той беше лекуван предходната седмица с пробна терапия от Regeneron Pharmaceuticals Inc. Тръмп към този момент няма признаци и не е вдигал температура повече от 4 дни, заяви лекарят му Шон Конли и добави, че кръвните проби в понеделник са открили антитела към COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР