Тежко болен ли е Слави Трифонов? Бащата на Кирил Петков разкри

...
Тежко болен ли е Слави Трифонов?
Бащата на Кирил Петков разкри
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков разкри зловеща истина за Слави Трифонов - дългия е тежко болен

Тежко болен ли е Слави Трифонов? Бащата на Кирил Петков разкри истината за положението на водача на ИТН След близо една година безусловно неявяване и живот в отшелничество Слави Трифонов се появи в медийното пространство, с цел да отдръпна министрите си от ръководещата коалиция. Във видеобръщението, с което Дълия извести, че напуща съдружното държавно управление, както и в последвалото негово изявление за Дарик радио, което се излъчваше онлайн в обществените мрежи и по малкия екран на Трифонов предходната неделя, той шокира със объркващ външен тип.

Отслабналият с над 30 кг някогашен шоумен бе облечен в траурни черни облекла, а персоналната му професионална гримьорка го подготвяла в продължение на 40 минути преди двата живи ефира, с цел да бъдат заличени следите от болестта му – хлътнали бузи, дълбоки сенки под очите, червени петна по цялото лице и впрочем, с които за пръв път феновете го видяха по време на предизборната акция на партията му през 2021 година, само че още веднъж онлайн, а не онлайн.

Въпреки тежкия макиаж Слави изглеждаше бледен и неподвижен. Малко след обръщението му бащата на премиера Кирил Петков – Петко Петков, загатна в обява в своя персонален фейсбук профил, че Трифонов е зле в здравословен проект. „ Защо са му на Слави трийсетте сребърника в неговото положение? Помогнете логичен “, написа таткото на министър-председателя, намеквайки, че водачът на Има Такъв Народ е надали не неизлечимо болен. В мненията под обява Петков-старши стигна даже още по-далеч в изказванията си, грозно иронизирайки личността на Трифонов, като че ли е доста тежко болен. „ Ще си поръча да му построят пирамида, по-голяма от Хеопсовата “, написа Петко Петков.

Спекулациите към здравословното положение на Слави битуват в обществото от десетилетие. В последната година обаче учиндолецът напълно се скри от медийното пространство и никой не го е виждал онлайн с изключение на евентуално придворния му Тошко Йорданов и защити сценаристи. Преди седмици Дългия разгласи, че е поставил и публично завършек на телевизионната си кариера. Една от версиите, поддържана от разнообразни медицински експерти, е, че Трифонов страда от множествена склероза. Самият той до момента не е приказвал намерено за диагнозата си. Факт е обаче, че от близо 2 години не води личното си предаване в малкия екран си, не се появява на никое място, живее като ВИП пещерняк в строго охранявания си дворец в „ Бояна “, контактува само с най-близките хора от екипа си и даже няма да взе участие в националното турне на „ Ку-Ку бенд “, което следва през лятото.

Говори се, че една от аргументите за разрива сред Кирил Петков и Слави Трифонов е кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Премиерът разгласи, че поради Трифонов и депутатите му законът за Антикорупционната комисия се бавел към този момент 6 месеца. „ Не били съгласни, не били подготвени, трябвало да се обсъжда… Ето за какво няма да обсъждаме повече! “, безапелационен беше министър-председателят на конференция предишния петък. Всъщност главният боязън на Дългия бил, че Бойко Рашков му готвел солено възмездие, в случай че застанел отпред на КПКОНПИ, защото Трифонов е в жестоко нарушаване и близо година отхвърля да заявява имотното си положение, въпреки законът да го задължава да го направи. Слави към този момент трябваше да е обект на инспекция от страна на Антикорупционната комисия, защото на два пъти не подаде наложителните по закон данъчни заявления при влизането си в 45-ото и 46-ото Народно заседание. В подобен случай сътрудниците на КПКОНПИ имат право да изискват цялостна информация от банките и финансовите институции за 10-годишен интервал, както и да изследват офшорните сметки на проверяваните и на обвързваните с тях лица. Да, само че сходна инспекция против Слави Трифонов към момента не е формирана, не му е наложена и никаква административна санкция.

Богатството на Дългия от десетилетия е обгърнато в тайнственост. При регистрацията на партията му стана ясно само, че има апетитни парцели за милиони левове в село Кладница и в баровските софийски квартали „ Бояна “ и „ Драгалевци “. Трифонов се оказа и притежател на парцели в Плевен, Варна и в курорта „ Свети Константин и Елена “, който продал през 2014 година на съветската музикална звезда Филип Киркоров. От остарялата данъчна декларация на Трифонов обаче липсваше най-същественото – какви и къде са в действителност банковите му активи. Именно за тях Дългия се тормозил да не излязат нескрито, в случай че Рашков поеме КПКОНПИ.

В същото време самият Бойко Рашков е притежател на 19 скандално скъпи парцела и е един от най-богатите министри в кабинета „ Петков “. Припомняме, че даже сега той е обект на инспекция от Антикорупционната комисия, към чийто шефски пост се стреми, за произхода на средствата, с които е закупил парцелите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР