Тежкият удар, който САЩ нанесе на хунтата с директни обвинения

...
Тежкият удар, който САЩ нанесе на хунтата с директни обвинения
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Ударът на САЩ взима 1/3 от богатството на ББ и му реже пътя за бягство зад граница

Тежкият удар, който Съединени американски щати нанесе на хунтата с директни обвинявания в корупция против лицето Бойко Методиев Борисов, ще стопи благосъстоянието на Мутрата с 1/3 и ще го остави без път за бягство зад граница. Това е главният смисъл на поста на синдикалното острие Диана Дамянова, която предвижда тъмно бъдеще за Тиквата:
След удара против Пеевски лицето бб губи близо една трета от благосъстоянието си. Защото за никого няма подозрение, че тъй наречените бизнес на Пеевски беше и е техен общ! След като бъде възпрепятстван /много скоро/ от овакантяване на страната, бб ще остане без досег към чудовищните по своя размер „ свои “ средства в Ливан и други сходни страни.
След като бъде направена /много скоро/ инспекция на братовчеда Ради и неговия обръч от компании, бб рискува да остане и без най-милото си – големия кешак, находящ се под контрола на братовчеда Ради.
С всичко това, бб ще загуби към 10-ина милиарда и ще би трябвало да живее с някакви 5-6, които му остават. А това унизително ще го подреди до най-обикновените милиардери на света.
Но ще остане въпреки всичко какво да се конфискува! Достатъчно с цел да се пооправи българското опазване на здравето, обучение и какво ли не още…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР