Тежките решения, които чакаме всички, те не са тежки за

...
Тежките решения, които чакаме всички, те не са тежки за
Коментари Харесай

Свиленски: Борисов тероризира хората



Тежките решения, които чакаме всички, те не са тежки за хората, а за Борисов . Той още веднъж тероризира българските жители . Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски в утринния блок на Българска национална телевизия.

Основните уредници на митингите са министър председателят Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев, като те са повода всички хора да бъдат на улицата. Недопустимо е полицията да влиза в лагерите на протестиращите, а трябвало да си подаде оставката, уточни Свиленски.

По думите му Борисов вкара мафията в ръководството и България се ръководи от такова ръководство. Той е сигурен, че ГЕРБ няма да вършат идващият кабинет , само че във времето от една година с визията си, от Българска социалистическа партия се надяват, че са убедили и спечелили доверието на хората.

" Господин Борисов и господин Гешев са виновниците за блокирането на страната. Те са ключът за нейното отблокиране ", акцентира депутатът.
 Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората
Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората

Препоръчва на Христо Иванов да се огледа в огледалото

Свиленски прикани министър-председателят на следващия ден на изключителното съвещание на Народното събрание да си подаде оставката . Според него нямало смисъл единствено на промяна на министър председател с различен, с който да остане кабинетът, тъй като всички министри във властта били бушони .

Утре Българска социалистическа партия ще подхване ТОЛ системата и чакат да си отиде районният министър .

Той счита, че в случай че на следващия ден министър председателят подаде оставка, до октомври умерено биха могли да се проведат предварителни избори за избиране на почтен министър председатели и законно Народно заседание. " Президентът ще носи отговорност за служебния кабинет. Ние ще носим отговорност тогава, когато минат парламентарните избори и когато хората ни дадат опция да управляваме ", безапелационен бе Свиленски.

Той увери, че Българска социалистическа партия не е разединена и разграничена и хората ще го видят на конгреса.
 Караянчева привиква изключително Народното събрание и Борисов през август
Караянчева привиква изключително Народното събрание и Борисов през август

Българска социалистическа партия съумя да събере нужните подписи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР