Тежките дни за Славяни продължават. Първо загубиха битката за територия,

...
Тежките дни за Славяни продължават. Първо загубиха битката за територия,
Коментари Харесай

Роберта ще се бори за оцеляване в „Игри на волята“

Тежките дни за Славяни не престават. Първо изгубиха борбата за територия, Роберта загуби капитанската борба, а в този момент Красивите изгубиха и първата номинационна борба .
 NOVA
В нея двама мъже от всяко племе се държаха за дървени колове, а по един мъж и жена от племе ги дърпаха, пробвайки се да ги откъснат. Добрин се оказа непостижима задача за Роберта и Веселин , до момента в който Елена и Юлиян съумяха да се оправят с Томас и след това с Март . По този метод Добрин още веднъж се трансформира в воин за Траки, а Роберта упрекна Веско за загубата, тъй като съгласно нея той е избрал неверната тактика и е отказал да слуша препоръките на останалите.
 NOVA
Номинациите на Славяни бяха предвидими. Роберта очакваше да бъде номинирана, както се и случи . Основният аргумент на мъжете беше, че са си дали дума да предлагат първо хора от другото племе. „ За мен Роберта е най-силната жена в този формат “, бяха думите на Веско.-->



„ Това ми беше една от най-тежките борби и първата същинска борба в това племе “, показа Юлиян. Всички Траки бяха удовлетворени от успеха и обстоятелството, че са дали всичко от себе си този път. „ Добата е нашият Хълк “, заключи Пламен. Но дали победният порив на племето ще продължи или ще бъдат свалени на земята, следва да разберем.
 

Тази вечер следва основна номинационна борба . Славяни към този момент излъчиха един войник за петък и в случай че изгубят и в този момент, това ще значи, че идната седмица сигурно ще са единствено трима против 8 войни на Траки. Дали Томас, Веско, Март и Роберта ще съумеят да се запазят като племе?
 NOVA
Траки взеха три следващи победи и наподобяват непобедими, изключително в този момент когато Юлиян още веднъж се раздава в борбите. Дали ще станем очевидци на поредна тяхна победа и опазване на племето или въпреки всичко Славяни ще съумеят да ги изненадат? Кой ще завоюва борбата и кой ще е вторият номиниран ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР