Тежки отношения се натрупаха между партиите и техните лидери и

...
Тежки отношения се натрупаха между партиите и техните лидери и
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Тежки отношения се натрупаха между партиите, обратен завой е труден

Тежки връзки се натрупаха сред партиите и техните водачи и в този момент е доста мъчно да се направи противоположен завой. Това съобщи в ефира на Euronews България проф. Александър Маринов, съветник на служебния министър-председател Гълъб Донев.

По думите му решението у кого да отиде мандатът е било взето преди да избухне абсурдът " Nexo ". Според доскорошния председател на Стратегическия съвет при държавния глава изначално е имало изгледи Българска социалистическа партия да откри поддръжка за сформиране на държавно управление. В последна сметка обаче решаващо значение има, че съвсем всички партии желаят да отидат на избори, а не да ръководят в сложни комбинации, съобщи още Маринов.

Мандат, даден на " Демократична България ", съгласно Маринов е щяло да бъде едно доста съществено предизвикателство. От една страна те заявяваха, че желаят да създадат държавно управление, от друга си личеше, че се усещат доста дискомфортно пред вероятността да получат поддръжка от ГЕРБ. Ако това се беше случило, те щяха да заубят огромна част от електората си, който да отиде към " Продължаваме промяната ".  

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР