Тежки клетви и изключително арогантно поведение от страна на д-р

...
Тежки клетви и изключително арогантно поведение от страна на д-р
Коментари Харесай

Строежите на доктор Енчев предизвикаха вълна от недоволство

Тежки обети и извънредно надменно държание от страна на доктор Невен Енчев към кореспондент на „ Господари на ефира” след тяхното следствие. Здравният управител предизвести, че той е отворил първата частна онкологична болница в България, а един ден може да се наложи репортера да употребява услугите му, оповестява trafficnews.bg.

Д-р Енчев е входирал в деловодството на Община „ Родопи” следващата смяна на капиталовите си планове по отношение на градежите, които прави в региона на Белащица. След несполучливия опит да вдигне хотелски комплекс, а по-късно и сапунена фабрика, с съседен хотел към нея, доктор Енчев се е върнал към първичния план – завод за био сладка, конфитюри и масла.

Интересна детайлност е, че за въпросния завод за сладка не е належащо да се издава строително позволение, защото има всички документи за построяването му.



По време на изключителната сесията кметът в малко обобщение разви теорията, че общинската администрация и той, търсят само правдата и няма особено отношение към никого. Проверките към съседите на доктор Енчев били след негова тъжба в РДНСК, която задължава кмета да направи инспекция. За 2 години имало единствено една тъжба за звук от страна съседите. От администрацията обаче не можели да замерят звук и те алармирали на РЗИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР