Тежки катастрофи с жертви в страната днес. Една жена почина,

...
Тежки катастрофи с жертви в страната днес. Една жена почина,
Коментари Харесай

Микробус падна в Искър, англичанка почина, жертва на пътя Русе-Бяла

Тежки произшествия с жертви в страната през днешния ден.

Една жена умря, откакто микробус, пътуващ по ул. "Самоковско шосе " в София, падна в река Искър. Превозното средство било ръководено от българин, а в него пътували британски жители, оповестява Агенция „ Фокус”.

8 бяха ранени при две произшествия денем на автомагистрала "Тракия ".

Микробусът се движел с висока скорост

и излязъл от пътното платно. 67-годишна британска гражданка е умряла на път за болничното заведение.

При случая има и други потърпевши пасажери, които обаче нямат съществени пострадвания. Те били прегледани и освободени за домашно лекуване.

Началникът на отдел "Пътна полиция " към столичната полиция комисар Тенчо Тенев заяви, че на територията на столицата в днешния ден има и случай с блъсната пешеходка.

"Двама души, татко и наследник, са аварирали на бул. "Цариградско " шосе в региона на Горублянско ханче и сега се преглеждат от лекари ", добави той.

По думите на комисар Тенев пътните произшествия на територията на София през днешния ден са доста,

само че с изключение на този на ул. "Самоковско шосе ", няма други, при които да има съществено потърпевши.

Въпреки това единствено за час вечерта поради дъжда в града са станали 7 произшествия.

Тежка злополука затвори основния път Русе – Бяла.

Жена, потърпевша при случая, е умряла по-късно в русенската болница. В 16.56 часа, посредством тел.112, в ОДМВР-Русе е постъпил сигнал за злополука с два леки автомобила на основния път Русе – София. Инцидентът е станал на към 400 м след ресторант „ Мидата” /землището на с. Тръстеник/ в посока гр. Русе.

Според първичните данни, от пристигналите на местопроизшествието полицейски чиновници, е зародил преден конфликт сред кола с марка „ Опел” с русенска регистрация, ръководена от 57-годишен мъж и лек автомобил БМВ с разградска регистрация с лидер мъж, също на 57 година

Трима са потърпевши при случая - двама мъже и жена.

Ранените са били отведени в русенската болница от екипи на ЦСМП. По-късно от здравното заведение са съобщили, че е умряла 46-годишна жена.

Заради злополуката придвижването по основния път е спряно. Екипи на полицията провеждат обходен маршрут през село Иваново и град Две могили.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР