Тежки финансови проблеми налегнаха Свилен от Остава, издадоха близки до

...
Тежки финансови проблеми налегнаха Свилен от Остава, издадоха близки до
Коментари Харесай

Свилен от Остава закъса финансово заради пандемията

Тежки финансови проблеми налегнаха Свилен от Остава , издадоха близки до фамилията му, разбра HotArena.

Музикантите са измежду най-засегнатите от обстановката с ковид, тъй като от няколко месеца насам няма къде да се изявяват и надлежно нямат приходи. Талантливият вокалист понесе двоен удар, тъй като по едно и също време с това и брачната половинка му Невена Спасова остана без приходи. Дъщерята на журналистката от Българска национална телевизия Нина Спасова и починалият към този момент посланик Людмил Спасов работеше като редактор в Националната лотария, само че предаването беше свалено от ефира на Нова ТВ, откакто играта беше национализирана.

В момента Невена оказва помощ на майка си, която си направи видеосайт, само че той към момента не генерира кой знае какви облаги. Заради това фамилията реши да се раздели с колата си. Возилото се продава за 23 000 лв., само че купувачи мъчно ще се намерят. Свилен и Невена имат славата на едно от най-успешните всемирски фамилии. Любовта им пламва преди 12 години, по време на Мюзик Айдъл 2. 

Невена е редактор, а музикантът оказва помощ за предварителната селекция. За да се омъжи за Свилен Невена се развежда с първия си брачен партньор, от който няма дете. Влюбените имат наследник, който носи името на татко си, написа Галерия. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР