Тежки боеве бушуват дни наред в Шиджая и други райони

...
Тежки боеве бушуват дни наред в Шиджая и други райони
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Израел ще продължи да се бие с Хамас „докрай“, казва Нетаняху

Тежки боеве бушуват дни наред в Шиджая и други региони в и към източния град Газа, които бяха обкръжени по-рано по време на войната. Десетки хиляди хора остават на север макар многократните заповеди за евакуация, като споделят, че не считат, че на никое място в Газа е безвредно или се опасяват, че може в никакъв случай да не се върнат в домовете си.

Израел си навлече интернационално отвращение и рядко рецензии от Съединени американски щати за убийството на цивилни. Повече от 18 400 палестинци са били убити съгласно Министерството на здравеопазването на територията, следена от Хамас, което не прави разлика сред цивилни и бойни смъртни случаи. Израел твърди, че 113 негови бойци са починали при наземната му атака, откакто Хамас нахлу в Южен Израел на 7 октомври, убивайки към 1200 души - най-вече цивилни - и вземайки към 240 заложници.

В момента:

— Военното напрежение сред Израел и Хамас раздрусва кампуси на Съединени американски щати, защото постройка в Хавърфорд е окупирана и протестиращите в Браун са задържани.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР