Тежката контузия на световния и европейски шампион по вдигане на

...
Тежката контузия на световния и европейски шампион по вдигане на
Коментари Харесай

Стана ясно какво се е случило с Карлос Насар

Тежката травма на международния и европейски първенец по повдигане на тежести Карлос Насар е в резултат на откъртена мивка в софийски хотел, която се е стоварила върху крайници му и е нарязала ахилесовото му сухожилие, разбра „ Мач Телеграф “ от свои източници. Как се е стигнало да рухването на мивката върху крайници на феномена от Червен бряг, към този момент нашите източници не пожелаха да разкрият.

Инцидентът се е случил във вечерта преди Насар и останалите щангисти да бъдат наградени от министъра на спорта Весела Лечева за фурора си на европейското в Ереван, където завоюваха 11 медала, а Насар с изключение на европейската купа направи и няколко международни върха, които го приближиха до присъединяване на олимпиадата в Париж другата година. Контузията в този момент обаче ще обърка проектите му.

" Вкъщи съм, случи се един битов случай. Отзад на крайници всичко ми е срязано. По-добре съм към този момент, интервенцията мина сполучливо, с помощта на доктор Нешев. Полагат се грижи за мен. Федерацията е супер доста загрижена, в лицето на Ариф Маджид и Неделчо Колев. Надяваме се на най-хубави резултати при възобновяване ", описа щангистът Карлос Насар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР