Тежката катастрофа стана на 278 км в посока София около

...
Тежката катастрофа стана на 278 км в посока София около
Коментари Харесай

Втори мигрант почина след катастрофата на Тракия край Ямбол

Тежката злополука стана на 278 км в посока София към 18.00 часа в събота.

При случая на място почина един от мъжете, които са на възраст сред 20 и 25 години и са от Сирия, потвърдиха от окръжната прокуратура в Ямбол, а останалите пасажери бяха ранени. 

Шофьорът се опита да избяга след тежкия пътен случай, само че беше хванат от полицията и настанен също в лечебно заведение. Водачът на джипа е бил с документи за краткотрайно пребиваващ, като има ЕГН и местопребиваване в град Стара Загора. 

Към момента няма арестувани за злополуката, оповестиха от окръжната прокуратура.

" В джипа са транспортирани 11 мигранти, всички от сирийски генезис. Автомобилът е бил ръководен също от сириец със статут на краткотрайно пребиваващ у нас. При него е налице тежка телесна щета и сега е под здравно наблюдаване, с цел да се реши дали да бъде арестуван. Към този миг няма и повдигнати обвинявания ", сподели окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

Пострадалите при злополуката мигранти бяха разпределени сред лечебните заведения в Ямбол и Сливен. Четирима от тях са в сериозно положение. 

Трима от потърпевшите са в болничното заведение в Сливен, като двама от тях с в тежко положение, сподели за Българска телеграфна агенция заместник-директорът на лечебното заведение доктор Валентин Вълчев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР